Belastingadvies

Wij maken het verschil!

Iedereen heeft met belastingregels te maken. Ook jij! De meesten onder ons worden echter zenuwachtig als zij een blauwe envelop ontvangen. Heel begrijpelijk, omdat dit meestel betekent dat je belasting moet gaan betalen. Toch zijn er ook genoeg fiscale voordelen waardoor je onderaan de streep (meer) geld kan overhouden. In belastingadvies zit onze toegevoegde waarde.

Wij voeren niet alleen uit, maar leggen juist het accent op belastingadvies. Maar hoe weet je nu of in jouw administratie en belastingaangiften voordelen zijn vergeten? Daar komen wij snel achter door gratis een fiscale quickscan uit te voeren over de laatste twee jaar van jouw administratie en aangiften.

Kosteloos een fiscale quickscan laten uitvoeren?


Ja! Ik wil een fiscale quickscan

Nadat wij een fiscale quickscan hebben uitgevoerd gaan we de punten van verbetering aanwijzen. Van welke belastingregelingen en subsidies wordt nog geen gebruik gemaakt? Wat is misgegaan in het verleden? Kunnen de voorgaande jaren nog worden gerepareerd?

Heb jij een een vraag of twijfels over de kennis van je huidige adviseur? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op

Wij combineren administratie met hoogwaardig belastingadvies