Boekhouding

Minder zorgen en meer tijd

Ben jij ondernemer en probeer jij alles zelf te doen? Dan zit je regelmatig s’ avonds en misschien ook geregeld in het weekend te zwoegen op je administratie. En vind je het leuk om te doen of doe je dat uit kostenbesparing? Wij denken het laatste.

Uit onderzoek van de Kamer van Koophandel blijkt namelijk dat ongeveer de helft van alle ondernemers in Nederland onzeker is over hun financiële kennis. Ruim vier op de tien ondernemers echter betrekken niemand bij hun financiën en administratie. Een vreemde zaak vinden wij. En dat kan anders.

Loslaten betekent namelijk niet dat je de grip verliest op jouw financiële situatie. Of dat je boekhouding uitbesteden ook een hoge factuur betekent. Bij ons is dat gelukkig niet zo. Wij durven te stellen dat als je de boekhouding aan ons uitbesteedt je het geld gaat opleveren. In tijd maar ook in financieel voordeel door alle fiscale aftrekposten te benutten. En jouw financiële inzicht in jouw bedrijf zal toenemen waardoor je beter zal kunnen bijsturen. Verder ga je rust ervaren, omdat je zeker weet dat de boekhouding in uitstekende handen is.

Wij bieden twee all inclusive pakketten aan tegen een vast bedrag per maand: Pakket kiezen. Zodat jij weet waar je aan toe bent en nooit achteraf verrast zal worden door onze factuur. Wij verrassen jou liever met een leuk financieel voordeel of een attentie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op