Vragen

Jij vraagt, wij helpen je verder!

Misschien heb je nog vragen over onze dienstverlening nieuwe stijl. Wij combineren administratie met hoogwaardig belastingadvies. Daarbij staat de mens altijd centraal. 

Om ons beter te leren kennen hebben wij een aantal vragen en antwoorden gebundeld.

Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wenst.  

1. Hoe word ik klant bij Human Financieel?

Je wilt graag de administratie uitbesteden en je hebt ook nog één of meer fiscale vragen waarop je een helder en duidelijk antwoord wilt krijgen. Human Financieel is daarvoor de beste partij.

Het eerste contact is meestal per e-mail of telefonisch. Daarna komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leg je je hulpvraag uit en stellen wij nog wat aanvullende vragen. Om een helder beeld te krijgen van de vraagstelling willen we ook nog wat financiële en fiscale stukken inzien.

Vervolgens maken wij een inschatting van de werkzaamheden en de vergoeding die wij in rekening zullen brengen.

Na afloop van het gesprek weet je of wij je verder kunnen helpen en wat wij daarvoor moeten doen. Verder hoor je het tijdsverloop en natuurlijk wat het gaat kosten. 

Mocht je besluiten om Human Financieel de opdracht te geven, dan sturen wij een opdrachtbevestiging met daarin vermeld de gemaakte afspraken en afgesproken vergoeding.

2. Ik heb maar een klein bedrijf en doe zelf mijn administratie. Heb ik dan wel belastingadvies nodig?

Juist bij een klein bedrijf of als zzp-er komen veel fiscale aspecten om de hoek kijken waar je waarschijnlijk niet aan hebt gedacht. Of geen kaas van hebt gegeten. 

Geen probleem.

Wij bekijken de administratie en controleren op fiscale punten. Voor een second opinion en fiscale quickscan kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

“Houd focus op jouw business en zaken waar jij goed in bent. Dan regelen wij de rest.
Met zorg en een hoge kwaliteitsnorm.”

Marloes van Burk, Register Belastingadviseur

3. Ik ben tevreden over mijn accountant. Kan ik dan toch bij jullie terecht?

Jazeker! Je accountant verzorgt de administratie, de BTW aangiften en doet de jaarafsluiting. Het kan heel verfrissend werken om een fiscale check op je aangifte door ons te laten uitvoeren. Onze ervaring is dat daar altijd belastingvoordelen uitkomen.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je alleen de aangifte door ons laat verzorgen. Je weet dan zeker dat deze aangifte wordt ingevuld door een Register Belastingadviseur, die altijd up to date is.

Maar ook voor een eenmalige belastingadviesopdracht kun je bij ons terecht. Wij onderscheiden ons juist van andere administratiekantoren doordat wij hoogwaardig belastingadvies leveren. Ook zijn wij een meester in het schrijven van bezwaarschriften en zijn wij zeer ervaren in het voeren van onderhandelingen met de Belastingdienst. 

Neem contact op

Wij maken vooraf een prijsafspraak. Wel zo eerlijk.