Erkend RB-kantoor

Garantie voor kwaliteit en up-to-date kennis

Human Financieel is een Erkend RB-kantoor. Door deze erkenning kunnen wij je de garantie geven dat wij een gekwalificeerd en professioneel kantoor zijn die kwaliteit levert. En onze kennis up-to-date is door regelmatige bijscholing.

Dat betekent gelukkig niet dat onze factuur hoger ligt dan van een ander belastingadvies- en administratiekantoor. Lager zelfs, omdat bij ons niet bij elke belminuut meteen de factuurteller begint te lopen.

Het RB heeft Human Financieel getoetst en goedgekeurd aan hun hoge maatstaven van vaktechniek en kwaliteit. Wat is het RB?

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning en PE-(Permanente Educatie) cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Human Financieel heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet je zeker dat jouw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.