Over ons

Mensenwerk

Ruim twintig jaar werkervaring hebben wij opgedaan op accountancy en belastingadvieskantoren. Daar liepen wij altijd tegen dezelfde zaken aan. Klantbudgetten en de declarabele norm. Budgetten die al waren opgesnoept terwijl het belastingadvieswerk nog moest worden gedaan. Ook was nauwelijks tijd voor een goed gesprek met de cliënt. We merkten dat dit systeem van werken ten koste ging van de kwaliteit van de dienstverlening. 

Wij zijn eigenwijs genoeg om te stellen dat het anders en beter kan. Want het verwerken van de administratie en belastingaangiften verandert door verdere robotisering en kunstmatige intelligentie. Maar goed adviseren kan alleen maar als je een echt luisterend oor hebt voor de cliënt en daar de tijd voor uit trekt. Dat zal altijd mensenwerk blijven. 

Wij doen het anders. On humanity base. Met hoge kwaliteitsnorm.

Dus doen wij het anders. On humanity base. Wij nemen de tijd voor de mens achter de ondernemer en de particulier, zonder dat meteen de factuurteller begint te lopen. Alleen door deze wijze van werken kunnen wij een hoge kwaliteitsnorm hanteren. Kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs is de standaard, zodat we heel toegankelijk zijn voor de zzp-er, de mkb ondernemer en de particulier. 

Daarnaast hoef je niet wekenlang te wachten op de beantwoording van een financieel of fiscaal adviesvraagstuk. Wij weten dat dit een grote ergernis is uit de praktijk.   

En die factuur, dat mag achteraf toch geen verrassing zijn? Voordat wij aan de opdracht beginnen vertellen wij je dus precies wat het gaat kosten.   

Neem contact op

Onze missie is de ondernemer en de particulier te ontzorgen van hun financiële en fiscale zaken voor een eerlijke prijs. Daarbij maken wij je attent, ook ongevraagd, op kansen, risico’s en sturen toekomstgericht bij. 

De mens staat bij ons centraal. En daar nemen wij de tijd voor. Zonder dat bij elke belminuut meteen de teller gaat lopen.  

Je bent van harte welkom!

Marloes van Burk, Register Belastingadviseur

Eigenaar